Met passie voor mooie tuinen
Home » Klanten Reacties

Klanten Reacties

Marianne en Raymond
Voor ons heeft Kawah een prachtig terras en een super mooie en degelijke schuur in onze tuin gemaakt. Het is een feest hoe hij er echt iets moois en speciaals van wil maken en daarvoor met allerlei geweldige ideeen komt. En hij en zijn collega's zijn daarbij ook nog eens hele fijne en correcte mensen. Je moet wel een beetje geduld hebben want hij heeft het druk, wat wel logisch is voor zo'n vakman. Maar dan heb je ook wat!
Geplaatst op 04-10-2023 om 16:37 uur
Mary Bridget Hanzala
Kawah is very professional and passionate about his work. He pays attention to the needs of the client and works within their budget but always goes an extra mile. He maintained the Embassy garden for years and he offers excellent services. I highly recommend him and his team.
Geplaatst op 29-08-2023 om 11:27 uur
Wouter en Mirjam
Wij hadden, na een bouwval van een huis helemaal te hebben gerenoveerd, één grote woestenij van een tuin. Kawah heeft deze tuin omgetoverd in een prachtige plek. De voortuin van ons jaren ’20 huis wat klassieker, de zij- en achtertuin stijlvol, modern, en wat strakker. Na twee gesprekken over onze wensen en zijn goede en slimme ideeën daarbij heeft hij in het voorjaar van 2023 een prachtige tuin aangelegd. Kawah werkt secuur, netjes, is altijd benaderbaar, komt tijdens de aanleg nog met extra tips of verbeteringen en bovenal heeft hij een grote passie voor tuinen. En is ook nog eens zeer vriendelijk. Alles wat we zochten in een hovenier. We zijn ontzettend blij met onze tuin en genieten er volop van. Deze hovenier moet je hebben!
Geplaatst op 13-07-2023 om 15:32 uur
Bastiaan
Kawah en zijn team hebben in korte tijd een hele fijne tuin bij ons aangelegd. Zien oplossingen waar andere bedrijven alleen problemen zien. Goeie communicatie en echte doorpakkers!
Geplaatst op 12-02-2023 om 20:37 uur
Josephine Baas
Nadat Kawah een schitterende tuin in de Obrechtstraat voor ons gemaakt had wisten we bij onze verhuizing naar de Vogelwijk dan ook meteen dat we heel graag weer zijn hulp en expertise wilden vragen. Dit keer ging het om een volledig kale zandvlakte, en alles kon dus opnieuw aangelegd worden. Op basis van onze en zijn ideeën heeft Kawah een volledig plan gemaakt voor het ontwerp van een afdak, schuur en poort tot betegeling, grasveld en borders met beplanting. Alles op maat gemaakt. De offerte en werkbeschrijving zijn duidelijk en overzichtelijk, waardoor je een goed beeld hebt van de werkzaamheden en kosten. Zijn kracht zit hem niet alleen in het feit dat hij een gedetailleerd plan voor je kan uitwerken als je zelf helemaal blanco bent, maar hij speelt ook perfect in op je wensen en ideeën als je die wel hebt en trekt dat met zijn suggesties nog even verder door naar iets nog mooiers wat helemaal in lijn ligt met je visie. Hij besteedt niets uit aan derden omdat hij het belangrijk vindt dat alles perfect wordt opgeleverd, en dat is dan ook van begin tot eind gebeurd. Voor de beplanting maakt Kawah gebruik van zijn jarenlange ervaring en kennis van bloeitijd, bodemsoort en kleurinzicht, wat resulteerde in een aaneenschakeling van bloeiende planten en bloemen in borders als veldboeketten, die in een tijdsbestek van de vroege lente tot november gevarieerd uitkomen. We zijn ontzettend blij met het mooie eindresultaat, en raden Kawah dus zonder twijfel bij iedereen aan.
Geplaatst op 29-10-2022 om 14:06 uur
Family Mounier
Outstanding job! Kawah IS really passionate about his job. He is extremely reliable, takes time to do things very well and pays attention to the smallest details. Kawah is also super flexible, he listens and gives advice while the project evolves. We really felt supported to make the best choices with absolutely no pressure. He is very skilled at placing pavement and gebakken klinkers so if you want a nice piece of art in you garden don’t think twice and call Kawah!
Geplaatst op 21-10-2022 om 10:41 uur
Sander en Wendy
Kawah heeft onze tuin die vanwege een uitbouw in een soort ravage was veranderd weer helemaal netjes gemaakt. De bestrating ligt kaarsrecht en hij heeft een berging op maat gemaakt. Kawah heeft overal aan gedacht, ook aan dingen waar we zelf nog niet over na hadden gedacht. Kawah werkt zeer netjes en komt zijn afspraken na. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen Kawah van harte aanbevelen.
Geplaatst op 29-08-2022 om 20:35 uur
Annelies Jansen
Heerlijk om eindelijk een tuin te hebben waar we graag veel tijd in doorbrengen. Door Kawah's fantastische werk oogt het veel meer open en ruimer, met name de aanvulling van een geweldige mooie strakke schutting en verlichting in de avond maken het supermooi. Hij werkt heel precies en nauwkeurig, het ziet er superstrak uit. Alles in goed overleg, fijn advies en megavriendelijk. Altijd welkom! Bedankt Kwah!
Geplaatst op 08-01-2022 om 09:51 uur
Saskia Hogendoorn
Kawah is een echte vakman met oog voor detail! Alleen perfect is goed genoeg voor hem! Hij heeft bij ons fantastisch werk geleverd en een voor- en achtertuin gerealiseerd boven onze verwachtingen! Met name de verticale wand tegen onze schuur is een echte eye-catcher! Wij genieten elke dag van het moois Kawah voor ons heeft gemaakt!
Geplaatst op 19-09-2021 om 12:41 uur
Huub
Kawah is een vakman die met toewijding en plezier onze nieuwe tuin heeft aangelegd. Hij levert kwaliteit! Ook heeft Kawah goed geadviseerd en ons verrast bij de keuze van bloemen en planten. We zijn erg blij met de prachtige tuin.
Geplaatst op 11-08-2021 om 09:37 uur
Henk Arwert
De achtertuin heeft een complete make over gehad. Alle complimenten voor het resultaat en de uitvoering. Secuur, goede ideeen, enthousiast. En ook heel fijn: afspraken worden helder gemaakt en nagekomen.
Geplaatst op 03-04-2021 om 17:14 uur
Manja Westerbeek
Kawah heeft deze zomer onze geheel achtertuin gerenoveerd. Het is precies geworden wat wij wilden en we hebben daardoor een flink deel van de zomer kunnen genieten van het prachtige terras. Kawah heeft goede ideeën en werkt netjes. Bedankt Kawah en tot de volgende keer. 🌱🌱
Geplaatst op 28-10-2020 om 12:34 uur
Jan Giezeman
Kawah, je bent vakkundig en het was een genoegen je hier aan het werk te zien!! Tot een volgende gelegenheid.
Geplaatst op 25-10-2020 om 11:35 uur
Roland van Geest
Kawah is al jaren ons vaste hovenier. DIt najaar oktober 2020 hebben we de complete tuin gerenoveerd en voorzien van zwart-gebeitste hekken met hedera, kunstgras en terras opnieuw bestraat. Fantastisch resultaat! Fotos zullen vast nog op deze website terug te zien zijn.
Geplaatst op 18-10-2020 om 11:46 uur
Lies Klumper
Na zorgvuldige voorbereiding, enthousiasme en veel precisiewerk heeft meneer Kawah met klimjasmijn mijn poortje en plaatsje veranderd in een waar sprookje. Het is fantastisch geworden!
Geplaatst op 28-07-2020 om 14:24 uur
Nynke Tromp
Wij hadden zelf een globaal ontwerp voor de tuin bedacht, en hebben heel fijn samen met Kawah het verder gedetailleerd. Lijkt mij best lastig om met leken die wel ideeen hebben mee te denken, maar Kawah heeft zowel de expertise van het hovenierschap als de gave goed aan te sluiten bij mensen. Van ideebspreking, offerte opstellen tot aan het uiteindelijke werk: Kawah is professioneel en vriendelijk. En nog altijd is hij bereid om af en toe even mee te denken. Echt heel fijn!
Geplaatst op 15-06-2020 om 22:14 uur
Ronald en Marja Brabers
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe voortuin. Kawah heeft er iets heel moois van gemaakt. Niks is hun teveel en ze gaan tot in de late uurtjes door met werken. Wij raden Kawah zeker aan. Kawa en andere medewerker super bedankt .
Geplaatst op 12-05-2020 om 19:43 uur
E. Boers
De tuin is weer een lust voor het oog dankzij Hoveniersbedrijf Kawah. Deskundig, gedreven, vriendelijk en met passie voor de natuur heeft hij met zijn medewerker de borders opgehoogd, herbeplant en de tuin tot een prachtige harmonie van kleuren omgetoverd. Ben uitermate tevreden en kan hem van harte aanbevelen !!
Geplaatst op 29-04-2020 om 08:37 uur
Y. Canaydin
Goede betrouwbare vaklieden met echte passie voor hun werk! Dat zie je tijdens de uitvoering, en dus ook in het resultaat.
Geplaatst op 06-03-2020 om 19:16 uur
Familie Nutbey
Helemaal blij met onze nieuwe tuin. Met veel zorg, deskundigheid en oog voor detail, heeft Kawah en zijn collega onze verwaarloosde tuin omgetoverd tot een plaatje. We zijn er erg blij mee en Kawah stopt pas als het netjes is afgeleverd. Altijd vriendelijk, en netjes gewerkt. Indien iets beter en mooier kan wordt het altijd eerst goed met je besproken, dus geen onverwachte meerkosten. Bedankt Kawah voor onze fijne tuin!
Geplaatst op 27-11-2019 om 11:19 uur
Embassy of Italy
Mr Kawah started taking care of thegarden of the Residence in January 2018 and he has always proved reliable and precise. He is very professional and give best advice to keep plants and the lawn at their best. He has always the best solution to enhance the beauty of the garden.
Geplaatst op 08-05-2019 om 16:30 uur
A. van den Berg
Kawah heeft een geweldig mooie en fijne tuin opgeleverd. We hadden een concept ontwerp en Kawah heeft geholpen de verdere concretisering te ontwerpen. Vervolgens heeft hij de flinke klus geklaard. We hebben geen achterom, dus alles (kubieke meters grond, materiaal en planten) moesten door het huis. Met aandacht en respect voor het gezinsleven. Erg blij met het resultaat. Dank!
Geplaatst op 23-03-2019 om 11:33 uur
Manja Westerbeek
Gisteren heeft Kawah en zijn collega onze voor- , zij- en achtertuin onder handen genomen. De tuin ziet er weer opgeruimd en licht uit. Daarnaast waren de adviezen zeer waardevol en hebben zeker bijgedragen aan een mooi resultaat. Wij zijn zeer tevreden. Groetjes Manja
Geplaatst op 12-11-2018 om 10:38 uur
chris hoornaert
Wanneer de Belgische driekleur de residentie siert dan straalt een fierheid. Wanneer daarenboven een veelvoud van kleuren de tuin siert, dan straalt dezelfde fierheid nog sterker. Dan straalt ook vakmanschap en liefde voor een stadstuin. Heel tevreden dus dat Kawah de tuin van de residentie doorheen de verschillende seizoenen als een welcome statement heeft verzorgd. Dat de voorbijganger of bezoeker iets langer stilstaat en de mooie planten- en kleurencombinatie bewondert, is het mooiste bewijs van een geslaagde hovenierskunst. dank !
Geplaatst op 24-09-2018 om 10:52 uur
Sergio
Kawah is een echte vakman, die altijd voor niets minder dan perfectie gaat. Naast het feit dat hij vriendelijk is en hard werkt, denkt hij graag met je mee en kan prima adviseren over de ideale inrichting van de tuin. Ook zijn collegas hebben het uitstekend gedaan. Wij zijn 100% tevreden en hebben eindelijk een prachtige tuin! Dankjewel Kawah!
Geplaatst op 17-09-2018 om 11:09 uur
Albert
We zijn erg blij met de re-make van ons voortuintje. Het is gelukt om het zowel mooi als praktisch in te richten. Met hulp van Kawah hebben we onze originele ideen aangepast aan de hand van zijn tips en ervaringen. Binnen een week was het gerealiseerd en daarbij was het ook nog bijzonder gezellig met Kawah en zijn collega. Dank!
Geplaatst op 27-12-2017 om 20:41 uur
Maarten en Sophie
Wij zijn erg blij met de tuin die Kawah voor ons gemaakt heeft. Hij heeft oog voor detail en stopt niet voordat het eindresultaat perfect is. Duidelijk heeft Kawah passie voor het hoveniersvak. En hij is ook nog heel vriendelijk!
Geplaatst op 19-11-2017 om 08:49 uur
thea
Met veel zorg en aandacht heeft Kawah van mijn chaotische voortuin een mooie rustige tuin gemaakt. Alles is nu in verhouding, erg mooi.
Geplaatst op 05-11-2017 om 10:10 uur
Susanne
Met veel toewijding en aandacht maakt Kawah twee keer per jaar onze voor- en najaarsbeurt klaar voor de volgende seizoenen. Onze vragen worden beantwoord en adviezen zonodig gegeven. Kawah is niet alleen een goede en sociale hovenier, hij is ook een heel goed mens! Kawah, wij kijken uit naar je komst in het najaar!
Geplaatst op 15-07-2017 om 17:41 uur
Astrid
Hoveniersbedrijf Kawah is een zeer professioneel en vakkundig bedrijf. Zij doen een aantal keer per jaar het onderhoud van de heg en tuin van onze school Nutsschool Woonstede. Ontzettend vriendelijke mannen. Niets is teveel en voeren afval keurig af.
Absolute aanrader!!
Geplaatst op 28-06-2017 om 09:01 uur
I. Seinen
Wij zijn erg tevreden met de tuin die Kawah voor ons heeft aangelegd. Met veel geduld heeft hij ons voorzien van vakkundig advies om tot het juiste ontwerp, passend bij ons budget, te komen.
Kawah en zijn team zijn nette werklui, die heel precies werken. Kortom, een aanrader voor iedereen.
Geplaatst op 17-06-2017 om 21:17 uur
Margit van Genderen
Een week na eerste contact is onze voortuin netjes en vakkundig leeggehaald en gesnoeid. Helemaal top. Echt een aanrader.
Geplaatst op 18-05-2017 om 09:59 uur
leo hombroek
dankzij onze( oude) buren zijn we in contact met kawah gekomen
daar hebben we geen spijt van ,hij is nu een paar keer bij ons aan de slag geweest ,alles is prima volgens plan gegaan
werkzaamheden worden afgemaakt ,zonodig werkt hij een uurtje langer door
onze eerste indruk is dus prima , zorgvuldige ,sympathieke tuinman met hart voor het werk; een echte aaanrader.
Geplaatst op 11-05-2017 om 13:26 uur
fam. Bercz Romanesko
Toe wij de mooie beschieting (tuin met niveau verschillen) zagen bij onze buren, hebben wij ook hoveniersbedrijf Kawah gevraagd om bij ons zo'n beschieting aan te brengen en een tuinpad van grind langs de hele haag. De tuin is daardoor veel ruimtelijker geworden en ziet er keurig uit. Kawah en zijn team zijn prettig om mee samen te werken. Goede tips en het werk wordt keurig afgeleverd. Kortom echt een aanbeveling.
Geplaatst op 28-03-2017 om 17:50 uur
Maartje Post
Ik ben een echte doe-het-zelver maar sommige dingen moet je gewoon aan een vakman overlaten. Het terras is nu het goede formaat en alle puin en stenen zijn afgevoerd. En Kawah levert het netjes op. Ook de gang, de portiek en zelfs de straat waren achteraf schoner dan ervoor. Fijn!
Geplaatst op 14-02-2017 om 09:20 uur
Hanco en Maaike van Geest
Zorg en precisie kenmerken Kawah. Samen met zijn team heeft hij al onze tuinwensen gerealiseerd. Kawah denkt actief mee en komt met goed onderbouwde suggesties. Met inzicht in het doel van de tuin en plezier in het werk is er volgens planning hard gewerkt en op tijd de omvangrijke klus afgerond. Tegelen, water en elektriciteit, trampoline ingraven, het juiste afschot aanbrengen, alles met veel precisie uitgevoerd voor een prima prijs. Aanrader met vijf sterren.
Geplaatst op 08-02-2017 om 06:34 uur
B.Bosnjakovic-Groen
December jl. heeft Kawah mijn tuin winterklaar gemaakt. Hij heeft goede ideen, werkt heel netjes, en is een vriendelijk en aardig mens. Mijn tuin zag er verzorgder uit dan ooit ! Ik heb mijn tuinman gevonden.
Geplaatst op 09-01-2017 om 13:01 uur
M. Hasselaar
Vandaag de hele dag Kawah in mijn stadstuin gehad. Hij kwam alleen, prettig en overzichtelijk. Hij heeft goede adviezen gegeven en we hebben in overleg besloten de meidoorn die er triest bijstaat in mijn tuin een laatste kans te geven. Hij is nu flink gesnoeid. In april kijken we of hij de winter zal overleven. De rest van de tuin goed winterklaar gemaakt en het oerwoud achter in de tuin is weer licht en open. Prettig ook dat de gang goed afgedekt was aangezien wij geen achterom hebben. Alles ziet er weer keurig uit! Ik heb mijn jaarlijks onderhoud tuinman gevonden.
Geplaatst op 05-10-2016 om 20:12 uur
Eline van Leeuwen
Kawah en zijn team onderhouden nu enige tijd onze tuin aan de Vrouwe Meilendislaan 4a en we zijn hier meer dan tevreden over. Hij heeft echt veel (parate) kennis van zaken, hele verassende ideen en adviezen (zonder daarbij dwingend te zijn), werkt keurig netjes en komt altijd zijn afspraken na! Van het voorjaar heeft hij een zeer mooie, praktische en betaalbare oplossing verzonnen en uitgevoerd voor onze geaccidenteerde tuin en voor de leiprunussen. Ook heeft hij een prachtige constructie gemaakt voor ons kunstwerk wat daardoor nu nog beter uitkomt. Kortom Kawah is een betrouwbare allround hovenier!
Geplaatst op 12-09-2016 om 13:13 uur
Remcoen Marielle de Rotte
Inmiddels alweer een jaar geleden dat wij door Kawah en zijn team onze tuin compleet hebben laten leeghalen en opnieuw laten aanleggen en o, wat hebben wij er al een plezier van gehad! We hebben erg veel vertrouwen gehad in de hoveniers kwaliteiten van Kawah en zijn team! Ze doen hun werk erg netjes, precies, denken mee en doen alles in overleg. Als er na het afronden van het werk nog wat was, waren ze altijd bereid om nog eens terug te komen. Geen probleem! Het is een plezierige samenwerking geweest! Dankzij jullie vakwerk kunnen wij enorm van onze tuin genieten! We kunnen hen iedereen aanbevelen!
Geplaatst op 05-12-2015 om 17:44 uur
J.remmer
Na een eerste kennismaking kwam dhr.KAwah ons al vertrouwd over. Na een offerte van hem hebben wij toegestemd voor groot onderhoud van onze tuin aan de Vrouwe - meilendislaan 12 te Den Haag. Begin April 2015 is hij gestart met onze tuin. We zijn dik te vreden over hun werk , de tuin ziet er weer schitterend uit , en de kosten die waren zeker niet hoog. Hoveniers bedrijf Kawah is zeker aan te bevelen .
Geplaatst op 03-04-2015 om 23:53 uur
D. Bouwman
Onze tuin die aan groot onderhoud toe was is enorm opgehoogd, we lopen nu zo van binnen naar buiten, prachtig voorzien van tegels en vlonder. De borders zijn prachtig uitgevoerd met beplanting waar wij van houden. Zelfs verlichting is aangelegd, iets waar de tuin een extra dimensie door krijgt. Het was een enorme klus maar alles is gebeurd met een lach en een heel goede samenwerking. Door zijn ideeen is er precies de tuin ontstaan die we wensten. Om alles in goede en verzorgde staat te houden zullen wij voor de tuin zorgen maar zeker Kawah ieder jaar terug vragen voor groot onderhoud, dan blijft het allemaal mooi. Want dat is deze tuin nu meer dan waard.
Geplaatst op 24-11-2014 om 17:26 uur
Dominique
Hovenier Kawah heeft afgelopen september onze oude, sombere voor- en achtertuin leeggehaald, geegaliseerd, opnieuw betegeld en daarnaast ook nieuwe beplanting geplant. Hierdoor is onze tuin een stuk kindvriendelijker, mooier n onderhoudsvriendelijker. Kawah werkt snel en netjes en komt met voorstellen die passen bij de de bouw en stijl van je huis en grootte van je tuin. Belangrijkste is dat hij zijn werk prima uitvoert en een erg mooi resultaat aflevert, mooi meegenomen is dat hij daarnaast ook nog eens erg netjes en ontzettend vriendelijk is. Een hovenier die ik iedereen zou aanraden,
Geplaatst op 21-10-2014 om 14:02 uur
Helen Land
Kawah Hoveniersbedrijf heeft in 3 1/2 dag onze volkomen verwaarloosde lange tuin omgetoverd tot een geweldig ruime tuin met verhoogde borders als podia voor een paar grillige oude bomen die nu prachtig uitkomen! Hulde voor Kawah cs! \\\\r\\\\n10-10-2014
Geplaatst op 11-10-2014 om 11:49 uur
L. Feijen
Hoveniersbedrijf Kawah heeft het gepresteerd om van onze woestenij een heerlijke, kindvriendelijke en mooie tuin te maken. Altijd met een vriendelijke glimlach en een extra advies. Kawah bedankt!
Geplaatst op 30-06-2014 om 21:25 uur
P. Luttger
Kawah is de hovenier voor ons tuintje. Hij komt elke keer met de juiste planten en adviezen om onze groene weelde tot in de puntjes verzorgd te houden en meer lush dan we ooit hadden verwacht.
Geplaatst op 07-06-2014 om 14:39 uur

Reactie plaatsen